Sådan foregår behandlingen

Der er ikke to behandlinger, der er ens!

Når det er sagt så er der naturligvis nogle retningslinjer som en behandling følger.

Når du kommer til behandling hos mig starter vi med en kort dialog om, hvad det er der fylder hos dig lige nu og om der er særlige forhold vi skal tage hensyn til med lige præcis dig og din krop. Hvis du er i et behandlingsforløb taler vi om, hvad der har rørt sig siden sidste behandling.

Derefter tager du tøjet af (undertøjet beholder du på) og lægger dig på briksen med et tæppe over.

Under selve behandlingen vil vi sammen "gå på opdagelse" i din krop, der kan være spændinger og ømheder og du vil måske have nogle reaktioner i forhold til behandlingen som vi sammen udforsker og sætter ord på. Jeg vil løbende guide dig til at trække vejret og igennem vejrtrækningen hjælpe dig til at slippe eventuelle spændinger. Du kan opleve sitren i kroppen, prikken og stikken, snurren og følelsen af at en kropsdel sover og primer - alt sammen tegn på den øgede gennemstrømning vi sammen skaber i kroppen. Hver behandling og hver krop er unik og derfor er det svært at sige på forhånd, hvad der kan opstå.

Efter behandlingen får du lidt vand til at hjælpe de frigjorte affaldsstoffer ud af kroppen og vi har en dialog om nogle af de ting, der er dukket op i behandlingen og om hvorvidt der er nogle generelle anbefalinger til dig.

Efter behandlingen vil du ofte føle en lethed / frihed og mere ro i sindet og det kan være rart for dig, hvis det er muligt at tage det lidt med ro resten af dagen.

Mød dig selv på en ny måde...

Book online